algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Els premis Art Jove 99 reconeixen la creació de 54 noves promeses

Ahir es lliuraren els guardons de l'onzena edició d'aquest programa

L'horabaixa d'ahir es lliuraren a la Llonja de Palma els premis Art Jove 99 amb l'assistència entre d'altres autoritats del president del Govern, Francesc Antich.

En total han estat 54 les persones guardonades amb aquests premis, que com a novetat introdueixen per primer cop des del seu inici els certàmens dedicats a vídeo i a còmic.

Amb aquestes dues ampliacions, ja són nou els diferents certàmens que formen part d'aquests premis que, després de més de deu edicions, es destaquen per la qualitat de les obres que han rebut aquesta distinció atorgada per la direcció general de Joventut del Govern balear.

La gala organitzada per al lliurament dels guardons s'inicià a les 20.00 hores amb l'actuació musical de l'orquestra de cambra Benjamin Britten, dirigida per Martí J. Bascuñana, amb la interpretació de Serenata per a instruments de cordes en Re menor del compositor Edwar Elgar. Seguidament, la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, dirigí unes paraules als assistents per donar pas al president Antich i iniciar la primera part de l'acte de lliurament dels premís.

Aquest s'encetà amb les diferents modalitats del certamen d'Arts Plàstiques.
Conclosa l'entrega dels premis als certàmens de disseny, fotografia, vídeo i còmic, la pianista Isabel Félix interpretà la Polonesa número cinc en Fa sostingut de Frederic Chopin. A continuació, es lliuraren els guardons a les mostres de Música Jove Contemporània, a la Cançó d'Autor, als Joves Intèrprets i els dels certamen de literatura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris