cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Els preparatius de les noces quedaran resolts a Nupcial 99 al recinte firal

Uns 60 expositors oferiran els seus productes i serveis en la VI Fira de noces

Les parelles que tenen previst celebrar les seves noces ja poden preparar-se per visitar 3.000 metres quadrats de mostradors de tots aquells articles necessaris per dur a bon port la seva boda. Hi ha alguns productes que es fan imprescindibles, tals com el vestit dels noviis i les flors i d'altres que també s'han de tenir tenir en compte, com les joies, fotografies, perruqueria o la llenceria. En qualsevol dels casos, els noviis "i també els que no ho són" tindran al seu abast un ampli ventall de gènere on triar, gràcies a la VI Fira de Serveis de Noces, Nupcial 99.

En aquesta sisena edició de Nupcial 99, que s'inaugurarà el proper dissabte dia 19, hi participaran un total de 63 expositors comercials, quinze més que l'any passat, segons informaren ahir durant la presentació els organitzadors del certamen, Mateu Crespí, director de Fires i Congressos de Balears, i Glòria Campos, directora de la Fira Nupcial.

El públic assistent pot trobar-hi devers unes 130 firmes que mostraran el seu millor i nou gènere i de les quals 49 corresponen a les Illes Balears. La Fira, com cada any, tindrà lloc al recinte firal de Palma fins el dia 21, un espai en què a banda de les cases comercials de l'Illa també podran trobar-s'hi expositors procedents de Barcelona (2 stands) i Madrid (amb 2 stands més). La mostra engloba una sèrie de productes i serveis per a l'organització de les noces: hostaleria, agències de viatge, decoració, lloguer de cotxes i tindrà també les desfilades que la secció de moda té preparades per al dissabte i diumenge a les 19.00 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris