algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

«Aquest senyor petitó», llenguatge de la dansa al servei de la imaginació

El Teatre del Mar estrena un espectacle de ball a càrrec de Maria Antònia Oliver

94546

Maria Antònia Oliver presentà l'espectacle.

P. Bota.

El llenguatge de la dansa, un llenguatge madur, es posa al servei de la imaginació del públic per contar una història, la d'Aquest senyor petitó. Aquest serà el primer espectacle de dansa que acollirà el Teatre del Mar i és a través de la companyia de Maria Antònia Oliver, una mallorquina instal·lada a Barcelona des de fa vint anys. Aquest espectacle ha estat creat per Oliver i per Kike Salgado.

«Partim d'un espai neutral, el situam en qualsevol lloc. Som part del somni d'algú que no som pas nosaltres. Amb la nostra proposta intentam que la imaginació en viu del públic doni vida a la nostra fantasia», explicava Maria Antònia Oliver. L'espectacle s'estrena avui i es representa fins al proper dia 21 de novembre al Teatre del Mar.

«És un espectacle de format tirant a petit. Hi ha dos personatges, dos homes, molt caracteritzats, que conten una historia clàssica, utilitz l'esquema clàssic però el que realment m'interessa és el caràcter del moviment. El caràcter que imprimeix el personatge des del moviment», explicava Oliver.

A través de la dansa es canalitza un treball que ha sortit des de la intuïció. La música a l'espectacle no és un acompanyament. «Es tracta de composicions de sons que hem fet nosaltres mateixos o s'han distorsionat alguns temes. La música posa en situació», explicava la ballarina.

El que es pretén amb aquest espectacle és educar i ensenyar a mirar. «Ningú no podrà dir que no entén de dansa», deia Maria Antònia Oliver, que explicava que a les Balears no hi havia molt de camp obert a la dansa. «Per això vaig anar a Barcelona. Fa vint anys que hi som i ara és la primera vegada que actuaré a Mallorca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris