algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La Unicef enceta un seguit d'actes per celebrar els drets de la infància

Activitats lúdiques i educatives centren la commemoració del X aniversari

La Unicef encetà ahir el calendari d'activitats per a la celebració del X aniversari de la Convenció sobre els drets de la infància. D'aquesta manera, amb l'objectiu de divulgar els acords d'aquella convenció i aconseguir que els drets que en ella es reconegueren passin de ser desigs a convertir-se en realitat, s'han organtizat tot un seguit d'actes al llarg de tota la setmana que abracen tant el caire lúdic com l'educatiu.

Així, els acords de la convenció s'han remès a les escoles de Primària, Secundària i als instituts perquè d'ells se'n faci un ús educatiu de la manera que els professorat consideri adient, també tindrà lloc l'emissió de dibuixos animats sobre els drets de la infància i anuncis publicitaris del 50è aniversari d'Unicef en els canals televisius TLN i Canal 4...

Com a activitats concretes organitzades perquè els infants participin directament en aquesta setmana cal esmentar la convocatòria del primer certamen literari per a escolars sobre els drets de la infància.

La data límit d'admissió dels treballs serà el 31 de gener i s'estableixen dues categories; la primera fins a 12 anys i la segona fins a 18. El genere, sigui relat curt o poesia, serà lliure.

El dijous al centre cultural de Sa Nostra tindrà lloc la conferència «La infància i el VIH/sida impartida per la coordinadora del programa de menors afectats pel virus, Sandrine Perie, l'associació Alas de Mallorca i Lluís Arboledas, vicepresident del comitè Unicef-Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris