algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Biel Majoral, una de les novetats en el cicle de Santa Cecília 1999 d'Alcúdia

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcúdia ha preparat tot un seguit d'actes per tal de celebrar la festa de la patrona dels músics, Santa Cecília. De dia 12 de novembre i fins dia 26 es desenvoluparan aquests esdeveniments musicals.

L'inici va ser divendres passat, amb un concert del Trio Versalles a l'església alcudienca. Però serà aquest cap de setmana que ve quan es celebrarà el gruix dels actes. Així, divendres s'inaugurarà la Carpa Musical en el passeig Pere Ventayol, amb l'actuació del grup d'Havaneres. El rock també tindrà cabuda aquesta nit i anirà a càrrec de Val Nou i Barrum.

Dissabte, a les 20'30 hores, hi haurà un recital de música mallorquina a càrrec de Sarau Alcudienc i Biel Majoral.
Diumenge serà el dia del concert, a càrrec de la banda de l'Escola Municipal de Música, dirigida per Bartomeu Barceló, amb l'acompanyament de la coral Ciutat d'Alcúdia, sota el mestratge de Martí Sáez.

Els alumnes de l'Escola faran una exhibició dilluns dia 22 de novembre, on es lliurarà un obsequi a tots els grups participants. El cicle acabarà divendres dia 26 de novembre amb un concert a càrrec de Siber Trio a la biblioteca de can Torró, concert que s'inclou en el cicle Un Hivern a Mallorca.

Aquests són, en línies generals, els actes que s'han programat a Alcúdia. No seran els únics: dissabte que ve els membres de l'Escolania de Lluc també oferiran un concert a la basílica del santuari. L'acte serà presentat pel pare Ramon Ballester i Vives, que va ser prior del santuari.

A Palma, el Conservatori també acollirà una trobada de bandes de música de la ciutat, entre molts d'altres actes programats pertot arreu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris