algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Breus

• Art

Retrat d'un rabí El Retrat d'un rabí atribuït a Rembrandt, una de les tres obres de Mestres Clàssics Alemanys que varen ser robades i que han estat retornades anònimament a una casa de subhastes de Nova York, apareix a la imatge tal com va ser exhibida a l'oficina del Departament d'Investigació Federal de Nova York. Les obres, totes elles del segle XVIII, han comparegut ara d'ençà que foren robades del Memorial M. H. de Young de San Francisco el 1978. REUTERS.

• Patrimoni

Museu a Silos El monestir de Santo Domingo de Silos, a Burgos, tindrà un nou espai per a un museu d'art medieval, projecte amb un pressupost de 41'5 milions de pessetes. Les obres, que ja s'han iniciat, se centraran en el sanejament i adaptació del refectori i diverses dependències de l'abadia. La primera fase de les obres afectarà el sanejament dels baixos del claustre. EFE.

• Exposicions

Duvan López El pintor colombià Duvan López plasma la seva visió de L'altra Colòmbia en una exposició instal·lada fins al 30 de novembre al Consolat d'aquest país a Barcelona. L'altra Colòmbia uneix el dolor a la creació i l'ètica a l'estètica en la mostra, que inclou 18 olis i diversos treballs sobre porcellana i que es du a terme coincidint amb la seva estada a Sant Feliu de Guíxols per treballar amb el gravador Manel Marzó. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris