cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Breus

• Maritirio

Ritmes de tango Si amb el disc-llibre Coples de madrugá, Martirio investigà la copla i donà un aire de jazz al seu cant, ara ha volgut anar més enllà i en el seu nou treball, Flor de piel, ha prestat al bolero i al tango el seu toc flamenc, amb la mateixa constant dels seus inicis: «Sempre que cant ho don tot el tot», declara l'artista, qui assegura que des de sempre li ha agradat investigar i donar una visió jazzística del bolero, el tango i la copla. «No pens aturar, i vull arribar a llocs desconeguts, vivint el risc i el vertigen del descobriment», explicà. EFE.

• Ana Sophie Mutter

Actua a València La violinista Anne Sophie Mutter actuarà el proper dimarts en el Palau de la Música de València en un concert en què interpretarà obres de Mozart i de Penderecki, segons informaren fonts de l'organització.

• Alicia de Larrocha

Premi Guerrero La pianista catalana Alicia de Larrocha fou guardonada ahir amb el Premi de la Fundació Guerrero, que pel seu prestigi i dotació (dotze milions de pessetes) està considerat el Cervantes de la música. Convocat cada dos anys, la Fundació Jacinto e Inocencio Guerrero pretén reconèixer així amb aquest premi, una gran compositora i intèrpret. EFE.

• Obituari

Dogowson El cineasta Maurice Dugowson, que dirigí films com Sarah, Lily, aime-moi va perdre la vida el passat dijous als 61 anys d'edat. Al llarg de la seva carrera, abordà tots els gèneres de la petita pantalla: grans reportatges, documentals sobre Ché Guevara, varietats sobre els anys 70 entre d'altres. DdB.

Daniel Ivernel L'actor francès Daniel Ivernel, que va ser un dels pilars del famós Teatre Nacional Popular (TNP), es va suïcidar dijous passat a París, als 81 anys. L'artista, que tenia depressió, era conegut sobretot per les seves interpretacions teatrals, encara que va actuar en alguns pel·lícules, com Journal d'une femme de chambre, de Luis Buñuel. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris