algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

Britney Spears, estrella dels MTV

La cantant de 17 anys Britney Spears aconseguí quatre guardons MTV Europa, considerats com els Òscar de la música, entregats dijous a la nit en una cerimònia feta a Dublín.

Britney Spears ha estat guardonada com la millor intèrpret femenina; Fatboy Slim, el millor grup Dance; Eminem el millor intèrpret Hip Hop; The Offspring el millor intèrpret rock i Whitney Houston, la millor intèrpret R & B.

Lene Marlin aconseguí el premi a la millor actuació en directe dels països nòrdics; Backstreet Boys, el millor grup; Britney Spears el millor intèrpret pop; Xavier Naidoo la millor actuació en directe d'Alemanya i Will Smith el millor intèrpret masculí.

By Request, del grup Boyzone, aconseguí el premi al millor àlbum; Elio e le Storie Tese, a la millor actuació en directe d'Itàlia; el premi especial Free your mind (per la llibertat enfront a tota classe de prejuicis i injustícies socials) a Bono del grup U2.

El premi a la millor artista revelació fou també per a Britney Spears; Boyzone, per Daily Edition, a la millor actuació en directe de Gran Bretanya i Irlanda; Britney Spears a la millor cançó: Once more Time; Blur, Coffee and TV, al millor vídeo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris