algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Originals a baix preu es vendran al Supermercat d'Art fins passat Nadal

Per primer cop a Mallorca, s'inaugurà ahir vespre en el carrer de Sant Feliu de Palma

101476

El supermercat acull originals de 36 artistes espanyols.

L'exitosa experiència del Supermercat d'Art, nascut ara fa 16 anys a Barcelona, és el que fa que l'empresa organitzadora de l'esdeveniment porti aquesta oferta artística a la ciutat de Palma, on romandrà fins al 8 de gener com una innovadora opció en les compres nadalenques. Ubicat al petit local del carrer de Sant Feliu, el Supermercat de l'Art obrí ahir les seves portes amb un conjunt d'obres originals de 36 artistes estatals, només dos dels quals, Gemma Leyes i Voramar, són mallorquins.

Encara que aquesta escassa presència d'autors mallorquins es tractarà de pal·liar en successives edicions, bona part dels pintors que hi prenen part enguany són nascuts a Barcelona, la ciutat que va veure néixer una iniciativa que, en els seus primers anys, es creà un públic fidel a la capital catalana i a Madrid. L'expansió, iniciada a València, La Corunya, Sevilla i Bilbao, és enguany encara més acusada: el Supermercat s'estrena, com a Palma, a Alacant, Màlaga, Vigo i Saragossa. La seva visita a tots aquests punts coincidia amb la temporada nadalenca. Una altra fita assolida enguany és la instal·lació del Supermercat d'Art a Milà, que s'inaugurarà a l'Spazio Bigli de la ciutat el proper dia 26 amb la participació d'una àmplia nòmina d'artistes italians, una primera visita a l'estranger que s'espera que es faci extensiva a altres ciutats europees en anys posteriors.

L'oferta del Supermercat d'Art és innovadora en diversos aspectes. Seguint l'estil self-service dels hipermercats, els clients poden remenar i triar lliurement entre els originals disposats a la tenda, degudament protegits i etiquetats amb preus per a totes les butxaques, xifrats entre 9.990 i 27.900 pessetes. Un cop escollida l'obra original, el comprador té l'opció afegida d'adquirir-ne les vases, i fins i tot que aquestes siguin col·locades al moment. Un altre afegitó és la botella de cervesa 1664 de Kronenbourg amb què el comprador és obsequiat, com a recordatori de l'empresa que ha patrocinat la iniciativa d'ençà del seu naixement, ara fa 16 anys, i que l'ha acompanyada en la seva expansió per dotze ciutats d'arreu de la geografia espanyola.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris