algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

La galeria Maneu Punt d'Art realitza una subhasta d'obra gràfica i paper

Aquest vespre, a Maneu Punt d'Art tindrà lloc una subhasta d'obra gràfica i paper.
Segons Joan Oliver Maneu «hi ha obres ben interessants. L'acte començarà amb peces menors, que tenen preus de sortides de 0 a cinc mil pessetes. La subhasta arribarà al punt culminant amb pintures de Rivera Bagur, Titto Cittadini, Rafa Forteza, Joaquim Mir, Joan Trujillo, Juli Ramis, i Aleix Llull. Quant a gravats i litografies, el galerista va voler assenyalar les obres de Joaquín capa, Lucio Muñoz, Antonio Clavé, una serigrafia de Salvador Dalí i una litografia d'Antoni Tàpies.

Seran 155 les obres que se subhastaran aquesta nit. Si algú està interesat a comprar haurà de posar-ho en coneixement dels organitzadors abans de començar aquest acte. Els organitzadors, «com és costum internacional», actuaran només d'intermediaris no sent responsables de l'exactitud de les afirmacions sobre l'autor, origen, data, antiguitat, procedència i estat del lot encara que es doni fe que l'estudi és el més veraç possible. Amb relació a això, les obres a subhastar s'han exposat durant els dies previs a la subhasta a fi que els interessants puguin examinar-les fins i tot acompanyats de qualsevol expert de la seva confiança.

Aquesta nit, i segons les normes escrites, el subhastador tindrà el dret de retirar qualsevol lot del catàleg o subdividir-lo en alguns lots a la seva discreció. El subhastador podrà posar de nou a subhasta qualsevol lot sobre el que consideri que hagi sorgit discussió quant a la licitació més alta. També tindrà el dret a refusar qualsevol puja.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris