cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

«Don Giovanni» obre la temporada el 2000

El Teatre Principal recorre a títols menys coneguts per satisfer tots els gusts

58954

Una reposició de l'òpera de Mozart, «Don Giovanni», enceta la temporada.

El Teatre Principal ha escollit una reposició de l'òpera Don Giovanni de Mozart a càrrec del director Stefano Poda i dels cantants Richard Bernstein i Lluís Gaeta, per obrir el cicle d'hivern, de la XVI Temporada l'Òpera 2000, que s'encetarà el 5 de febrer. Així ho anuncià ahir l'assessora artística del teatre, Sylvia Corbacho, qui destacà la necessitat d'introduir cada any algun títol operístic menys conegut per cobrir al màxim el gusts dels espectadors amants d'aquest gènere.

Enguany, la peça més desconeguda que inclou la programació d'hivern és l'obra de V.Bellini, I Puritani la funció de la qual tindrà lloc el proper mes de maig. Per aquesta funció, el públic gaudirà de l'actuació d'un admirat baríton arreu del món, Carlos Àlvarez, qui comencà la seva carrera a les illes, amb El Barbero de Sevilla. Al seu costat, Jaume Martorell (direcció d'escena) i Miquel Ortega (director de música) i els cantants, Maria José Moreno i José Sampere, faran possible un espectecle que acosti un poc més l'òpera a la població.

L'opera que completarà el cicle és Tosca de Rossini, que es representarà el mes de març. La funció és dirigida per Giuseppe Giuliano i Kamal Kahn i interpretada per Judith Borràs, Carlos Moreno i Lluís Gaeta. En darrer lloc, és una versió del concert Messa di Requiem de Verdi, la que conclourà la temporada el mes de juny amb la interpretació de la mà de Ana María Sanchez, Elisabetta Fiorillo, Ivan Momrov i Simon Orfila i dirigida per Giuliano Carella.

Els aficionats que desitgin assistir a les funcions poden començar a adquirir els seus abonaments (que manté el seu preu respecte l'any passat) al Principal a partir del proper dilluns, dia en què es posen a la venda les entrades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris