algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Jopela coronarà el cim de l'Antàrtida amb uns expedicionaris canadencs

L'aventurer mallorquí partí ahir de Son Sant Joan cap a Santiago de Xile

A la fi! Ahir horabaixa Jopela, José María Àlvarez de la Flor, agafava l'avió que el duria fins a Santiago de Xile. Era el punt de partida d'una gran aventura, la de conquerir el mont Vinson, el cim de l'Antàrtida, a 4.897 metres d'altitud.

En l'aeroport, amb vuitanta quilograms d'equipatge i acompanyat per la família més íntima (l'excursionista assegura que «no m'agrada que véngui massa gent perquè m'emocione massa i ja em basta amb la pena que tinc de deixar les meves filles, que són petites. Elles estan molt il·lusionades amb la meva aventura i volen que torni prest perquè pugui explicar als seus companys les meves peripècies, però a mi això de deixar-les per una temporadeta no em fa gràcia», explicava l'aventurer.

A hores d'ara, Jopela haurà arribat a Santiago de Xile. D'allà partirà a Punta Arenas per retrobar-se amb els companys d'expedició: «La companyia que organitza aquestes expedicions m'han col·locat amb uns canadencs, una de les expedicions que també va tenir el mateix problema que jo el mes de gener passat. Amb ells vàrem quedar al campament xilè sense possibilitat de viatjar al campament base de l'Antàrtida, el Patriot Hills, pel mal temps que feia. Ara ens tornarem a retrobar físicament perquè el contacte per telèfon no l'hem perdut. Aquests canadencs són gent molt bona que protagonitza documentals que s'han emès per algun canal d'aquí».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris