algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

José Manuel Broto exposa a la galeria Soledad Lorenzo de Madrid

José Manuel Broto, un artista aragonès que viu a cavall entre París i Sant Llorenç des Cardassar, mostra la seva darrera obra en la prestigiosa galeria Soledad Lorenzo de Madrid, tres anys després de l'exposició que li va dedicar el Reina Sofia.

Amb motiu d'una entrevista que va concedir al diari ABC i que va sortir publicada el 22 d'octubre, assegura que «amb el temps cream algunes obres sense pietat; no vull deixar fems».

D'aquesta nova etapa, de la qual els aficionats mallorquins varen poder veure una mostra a la Galeria Major de Pollença durant el mes d'agost, el pintor diu que els seus quadres «són més agressius: tenen un color més lluminós, més àcid. En les meves obres anteriors l'espectador havia d'entrar en el quadre; en les actuals ocorre tot el contrari: s'imposen per l'efecte immediat».

Un dels millors aliats de Broto a l'hora de crear les seves pintures és l'ordinador: l'empra com un instrument més en la seva feina. «En lloc d'emprar un full de paper i un llapis per fer els esbossos, faig servir un programa gràfic, que és més ràpid i em permet fer associacions a l'atzar. M'ajuda molt. És un instrument molt democràtic: el pot emprar tothom a casa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris