algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Breus

• Art

Subhasta a Maneu Joan Oliver Maneu ha convocat una subhasta d'art que tindrà lloc el proper dijous dia 11 de novembre a les 20 hores. L'exposició de les obres a subhasta romandrà oberta fins al matí de dia 11 en horari de les 9.30 a 13.30 i de les 16.30 a 20 hores. Avui diumenge, l'horari d'obertura és d'11.00 a 13.30 hores. La subhasta inclou obra gràfica i obra sobre paper. DdB.

Marisa Aldeguer a Barcelona La pintora mallorquina Marisa Aldeguer exposa els seus treballs a la sala 1 de Canals, Galeria d'Art de Barcelona. Segons la crítica Mercedes de Prat, «la pintora ha creat un subtil continent, la seva base són textures sedoses, ja que les seves 'parets' o espais agafen la dimensió d'una obra molt treballada». Durant tot el mes de novembre es podrà visitar aquesta mostra d'obres en què, a més del protagonisme de l'ésser humà, hi ha una presència evident de la Mediterrània, amb representació de la seva fauna i vegetació, que l'artista exposa amb lluminositat i força. DdB.

Camba, present a Estampa Les galeries Antonio Camba, de Palma, i Zambucho, de Madrid, juntament amb Corral-Gestión del Arte presentaran en la VII edició d'Estampa, el Saló Internacional del Gravat i Edicions d'Art Contemporani, l'obra gràfica dels següents artistes: J.W. Barrera, Antonio Camba, Victoria de la Funete, Nieves Galiot, Luis González-Adalid, Rosa Guerrero, Eva Hiernaux, José Luis López Moral i Rosario Nieto, entre d'altres. També presentaran les edicions de llibres-objecte, un dels projectes desenvolupats dins les activitats habituals de totes dues galeries. DdB.

Federico López, a la Dionís Bennassar Durant el mes de novembre, la galeria Dionís Bennàssar de Madrid acollirà les obres de l'escultor Federico López (Madrid, 1956). Una exposició en la qual l'interès de l'artista per la natura queda plasmat en la utilització de la fusta com a matèria primera. Un bosque hecho escultura mostra l'interior de l'arbre oferint una visió diferent del concepte que es té d'ell, tornant-lo de l'inrevés, tancant l'exterior a l'interior i empresonant els elements que en determinen la part exterior, ja siguin llavors, espines, fulles... DdB.

• Patrimoni

Catedral de Ciutadella La Comissió del Patrimoni Històric de Menorca va acordar, per unanimitat, informar favorablement del Pla director de la catedral de Ciutadella que ha redactat l'equip dirigit per l'arquitecte Agustín Petschen. El conseller de Cultura del Consell Insular, Josep Portella, informà que l'única objecció de la comissió es refereix a la construcció d'un pòrtic transparent en la nova entrada que s'ha projectat per a l'eliminació de barreres arquitectòniques. DdB.

• Literatura

Escriure en anglès o en castellà Les tensions que tenen molts autors cubans per l'ús del castellà o l'anglès per escriure, i la utilització d'aquest darrer idioma per combatre els estereotips que hi ha als EUA sobre els cubans, varen ser temes de reflexió en un fòrum sobre la cultura i l'art dins i fora de Cuba. «Abordar la cultura cubana des d'un altre idioma pot obrir espai a la reflexió i a la crítica d'alguns arquetipus sobre els cubans que tenen els nord-americans i fins i tot nosaltres mateixos», va assenyalar Gustavo Pérez Firmat, professor de la Universitat de Colúmbia a Nova York. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris