algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

El batle designa els jurats dels Ciutat de Palma, que publicarà Editorial Moll

Joan Perucho, Xulio Ricardo, Joan Mas i Vidal Ferrando en seran membres

59008

Joan Perucho serà un dels membres del jurat del Llorenç Villalonga de Novel·la.

El batle de Palma, en compliment de les bases dels Premis Ciutat de Palma de Novel·la i Poesia, ha procedit a la designació dels membres dels jurats. Quant al Llorenç Villalonga, hi seran presents Joan Perucho, Joan Oleza, Xulio Ricardo, Pere Rosselló i Biel Mesquida, com a guanyador de l'edició de l'any passat.

Joan Mas (cap del departament de Filologia de la UIB), Jaume Pérez (president d'AELC), Ponç Pons, Antoni Vidal Ferrando i Josep Ramon Roig (guanyador de l'any passat) seran els que decidiran el guanyador del Joan Alcover de Poesia.

Jaume Gil, assessor de l'àrea de Cultura de Cort, va explicar que «enguany hi ha un canvi d'editorial. L'Ajuntament va promoure un concurs, per evitar la polèmica sorgida l'any passat "quan faltaven un parell de setmanes circulava en boca de tothom el nom del guanyador. Enguany la responsable de la publicació dels premis de Narrativa i de Poesia serà l'Editorial Moll». Encara que en les bases del concurs no s'explicita el termini de publicació des de la promulgació del premi, Gil va assegurar que l'Ajuntament agilitaria el procés. Cal recordar que era Edicions 62 la responsable de publicar els premis.

Quant a aquesta edició, Gil va explicar que «hem intentat fer un jurat molt consistent i dur persones de prestigi evident, com ara Perucho, perquè sigui una garantia de qualitat per aquests premis». Ahir, darrer dia per lliurar els originals al Negociat de Cultura, s'havia constatat un gran nombre de candidats al premi de Poesia. «Encara no podem dir quants són els participants, perquè qualsevol persona que hagi enviat el seu treball avui "ahir per al lector" pot concursar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris