algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Els «Concerts inusuals» comencen avui vespre a Sa Nostra amb Anna Ricci

La mezzo-soprano catalana Anna Ricci serà l'artista que encetarà avui el «Cicle de Concerts Inusuals», dins el programa d'activitats engegat per l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra per als dos mesos de novembre i desembre.

El cordinadors d'aquesta iniciativa, Pere Estelrich i Coloma Borràs, presentaren ahir els quatre concerts de música contemporània que integren aquest cicle "que enguay correspon ja a la seva segona edició.

Ana Ricci interpretarà dissabte obres del compositor Xavier Carbonell, al costat de la percussionista Pilar Subirà, entre d'altres obres, com de John Cage, Jordi Rossinyol o Jep Nuix. «Una de les darreres oportunitats que els espectadors mallorquins tindran per gaudir d'aquesta cantant, ja que segons ha anunciat té intenció de retirar-se prest», declarà Estelrich, que definí Ricci com una artista «molt coherent» per voler seleccionar les obres a representar a partir d'ara.

El segon dels concerts teidrà lloc el 13 de novembre i comptarà amb la presència del pianista Isaac Becerra, un jove compositor que parteix d'una base clàssica per investigar i crear peces d'altres estils de música propis de la coneguda onada «New Age».

El següent divendres, dia 20, l'auditori del Centre Cultural de Sa Nostra acollirà Dounia Hédreville, que representarà obres pròpies de música ètnica africana, acompanyada del percussionista Daniel Puig.

El darrer dels concerts inusuals anirà a càrrec de la pianista catalana Teresa Borràs, que oferirà un repertori de composicions pròpies amb la col·laboració d'ACA.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris