algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Breus

• GUARDÓ

López Crespí L'escriptor pobler ha guanyat el premi de poesia Principat d'Andorra 1999 (Grandalla) amb Llibre de pregàries. L'acta del jurat d'aquest premi, que és lliurat pel Cercle de les Arts i de les Lletres, es va fer públic dia 23 d'octubre. El poemari-antologia guanyador és un resum poètic dels més de trenta anys de dedicació al conreu de la poesia per part de Miquel López Crespí. DdB.

Batista i Roca Avui, a l'hotel Plaza de Barcelona es lliurarà el XI Premi J.M. Batista i Roca, guardó instituït per l'Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana per reconèixer el treball que realitzen catalans i catalanòfils de fora els Països Catalans per mantenir la presència cultural catalana arreu del món. Entre els premiats cal destacat Felitz Daval (resident a Orlhac), Carme Eberenz (Lausana), Albert Masquef (Madrid), Joan Carles Muñoz-Solé i Montserrat Duran (Mendoza, Argentina) i Josepa Closas (Rosario, Argentina). DdB.

• LITERATURA

Encontre D'ahir i fins aquest diumenge té lloc Galeuzca 1999, encontre d'escriptors gallecs, bascos i catalans a Castelló de la Plana, que retrà un homenatge pòstum al poeta Uxío Novoneyra. Les jornades transcorreran sota un tema general: la globalització i les literatures. Entre els participants cal destacar la conferència del president d'honor del Galeuzca 1999, Joan Francesc Mira. DdB.

• ART

Joan Mariando Ahir a les 20 hores es va inaugurar, a la galeria d'art Jandro, la mostra dels treballs de Joan Mariando, l'artista murer de formació autodidacta que va començar a exposar en una col·lectiva de les festes de Sant Joan, a Muro, el 1989. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris