cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

«L'infern» al Teatre del Mar amb La Clota

El grup de teatre menorquí estrena avui vespre «Les criades» de l'autor francès Jean Genet

El Teatre del Mar va «més enllà de l'infern» amb Les criades, l'obra de l'autor francès Jean Genet, que la companyia de teatre La Clota-Groc de Menorca estrenarà avui a Palma. És la primera vegada que la formació actua al Teatre del Mar i ha comptat per a aquesta producció teatral amb la col·laboració de les Aules de Teatre, també de Menorca.

Segons explicà el responsable de la Fundació del Teatre del Mar, Carles Molinet, «era obligatori fer escala aquesta temporada en la feina que es fa a Menorca amb produccions a càrrec de professionals veterans en el món del teatre».

Aquest és el cas del director de l'espectacle, Pitus Fernández, que explicà en la presentació de l'obra la seva intenció de crear un muntatge que tracti amb cruesa el món del marginats «ple de tenebres, tal com volia el mateix escriptor, que produí la major part de la seva obra dins la presó».

Fernández assegurà que ha estat un procés de treball llarg i dur per aconseguir reproduir l'ambient que irradia l'autor i obtenir una atmosfera fosca, cínica i angoixant. «De fet, les actrius han patit molt perquè el guió requeria una entrega total treballant una sèrie de comportaments interns, des de la fascinació, als instints més animals. En aquest sentit, la seva actuació és digna d'admiració», afegí el director.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris