algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

Perejaume obre el seu univers vital a Sa Nostra sota el títol d'«Oleoducte»

L'exposició romandrà a Palma fins al mes de gener i consta de cinc sales

L'univers conceptual i vital de l'artista Perejaume, autor dels frescs del reconstruït Liceu de Barcelona, es mostra al centre de cultura sa Nostra fins al proper dia 15 de gener sota el títol «Oleoducte».

En ella, a través de cinc sales diferents i connectades entre si es mostren les investigacions més recents d'aquest artista paradoxal a través del seu especial llenguatge lligat a la tradició paisatgística catalana i l'avantguarda.

Així doncs, la conciliació de la mirada global i l'atenció al fragment es presenta com a preàmbul de l'exposició amb «Intempèrie»; peça a partir de la qual tot el món al voltant esdevé una representació sense fi i sense lloc per al real.

Un cop aconseguit el pressupòsit l'obra de Perejaume es produeix mitjançant mètodes de figuració que per pròpia decisió traven la llibertat de l'artista a la vegada que constitueixen una part significativa del treball.

Els mètodes es veuen reflectits mitjançant les tècniques del collage, el pessebrisme, la despintura i l'oïsme, essent aquest darrer el que dóna títol al treball. Amb tot, sota ells quatre roman la imaginació i la seva estreta vinculació amb la producció literària de l'artista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris