algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

L'Attraction, arriba la revolució a la mar

Al moll de Palma és a punt d'avarar-se el primer catamarà de vela dotat amb visió submarina

63914

L'equip d'armadors Tur que ha construït el catamarà al dic de l'Oest.

J.R.

En les properes setmanes es durà a terme al moll de Palma l'avarament del primer catamarà de vela amb visió submarina, l'Attraction. El vaixell, que ha estat construït per Armadors Tur SL al dic de l'Oest, és a més el de majors dimensions dels que fins ara s'han realitzat a Espanya i té capacitat per a unes 120 persones.

Les seves mides abracen 24 metres d'eslora per 12 de mànega i 2'40 de puntal; per a la vela s'han emprat 380 metres de lona i pot arribar a agafar una velocitat punta de vint nusos per hora.

El plantejament d'aquesta iniciativa obeix a l'objectiu de l'equip de vuit persones que l'han fet realitat en aportar una innovació al mercat nàutic i a la vegada trobar-li una utilitat comercial superior per fer excursions diverses.

L'objectiu últim que es perseguia i al qual es destinarà el vaixell. Darrere de la seva construcció roman la intenció dels seus mateixos creadors d'utilitzar-lo per a excursions turístiques diàries curtes, del voltant de quatre o cinc hores, encara que a hores d'ara tampoc no es rebutja el seu lloguer.

Per fer les excursions turístiques més atractives s'ha plantejat la possibilitat que un bussejador s'endinsi a la mar i doni menjar als peixos atorgant d'aquesta manera una imatge diferent de les excursions marítimes.

Per a això s'ha pensat en tots els detalls i es deixa espai per a un solàrium, una pista de ball i un minibar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris