algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

La producció cultural de Balears serà present a Catalunya a partir d'ara

El Govern ha aconseguit acords de col·laboració amb diferents institucions

La producció cultural de Balears des d'ara i fins el 2000-2001 serà present a Catalunya. I això gràcies als acords de col·laboració a què ha arribat aquests darrers dies la Direcció General de Cultura del Govern amb diferents institucions catalanes.

El director general de Cultura del Govern, Pere Muñoz, i el responsable de la Gestió Teatral, Joan Arrom, es varen reunir amb els representants del Palau de la Música, responsables de Teatre de la Generalitat; el director del Teatre Nacional de Catalunya, amb gent del centre que gestiona el teatre infantil al teatre Romea i amb el president de l'Associació d'Actrius i Actors de Catalunya.

Pere Muñoz es mostrà molt esperançat i posà de manifest la seva satisfacció al respecte. «Balears serà present a Catalunya ja des de la setmana pròxima. Estam molt satisfets del que hem pogut aconseguir. Per exemple dins el circuit de Teatre de la Diputació s'integraran aquesta mateixa setmana cinc obres de grups mallorquins com Iguana Teatre, Estudi Zero, Cucorba i Gom Teatre. Aquests estaran dins la programació del circuit. Ara des de la Direcció General de Cultura es posaran en marxa una sèrie de subvencions i d'ajudes per aquests desplaçaments».

Muñoz i Arrom també es reuniren amb els responsables del Palau de la Música. Aviat se signarà un conveni que contemplarà una sèrie de cicles dedicats a Balears. Per una banda intèrprets de les Illes, compositors balears i també conjunts instrumentals on podran participar algunes corals de Balears i fer algun tipus d'intercanvis. També hi podria actuar la Simfònica», explicà Pere Muñoz.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris