muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

«La Cenerentola», de Rossini, una òpera al Principal per encisar grans i petits

La producció, que transforma l'escenari en circ, s'estrena dia 3 de novembre

Cecili Buele, president de la Comissió de Cultura del Consell Insular de Mallorca, va presidir ahir una roda de premsa multitudinària en el hall del Teatre Principal. La presentació de La cenerentola, l'òpera de Rossini que s'escenificarà els dies pròxims dies 3, 5 i 7 de novembre en aquest mateix indret, va acollir directors i intèrprets gairebé multiplicats, i és que aquesta és l'obra de la XIII temporada que comptarà amb escenificacions per a escolars, unes funcions gairebé iguals a les que es poden veure en l'horari habitual però amb un elenc molt més illenc.

De fet, ja fa un mes que les entrades per veure aquestes quatre representacions per a escolars estan exhaurides. Seran 2.500 els alumnes de diferents centres els 'elegits' per començar a entrar en el món, a vegades incomprès, de l'òpera.

El president de la Comissió de Cultura es va referir, primordialment, a aquest aspecte: «Hem d'apropar l'òpera als ciutadans i els ciutadans a l'òpera».

Aquesta no és l'única cosa a ressenyar d'aquesta darrera producció del Principal en aquesta temporada. El director d'escena, Pere Noguera, va assenyalar que havia volgut aportar algun element màgic a l'òpera bufa de Rossini que es basa en el conte també màgic de La Ventafocs. Per això, l'escenari del Principal es convertirà en un circ.

Giorgio Croci, director musical, va comentar que, malgrat ser la primera vegada que treballava a Palma li havia causat una gran impressió l'ambient de feina que s'havia duit a terme en el recinte teatral del centre de Palma: «Segurament serà un treball molt interessant. És una obra que és molt divertida i d'això es tracta, precisament, que el públic s'ho passi molt bé».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris