lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Almodóvar és el candidat a l'Òscar

Aquesta és la segona vegada que el director opta als premis de Hollywood

La pel·lícula Todo sobre mi madre fou elegida ahir per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques per representar Espanya en els Òscar. Aquesta és una altra història de dones amb la qual Almodovar podria ser el candidat a l'estatueta que premia la millor pel·lícula de parla no anglesa.

La primera vegada Almodovar arribà a ser candidat a l'Òscar amb Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988), i va estar a punt d'aconseguir-ho. Ara, a manca de la decisió de l'Acadèmia de Cinema de Hollywood, podria ser-ho per Todo sobre mi madre, una història d'amor, odis, drogues i gelosies, protagonitzada per Cecilia Roth.

El mes de febrer, l'Acadèmia de Hollywood decidirà quins són els cinc films estrangers que optaran a l'Òscar a la millor pel·lícula, i que anteriorment han estat seleccionades pels seus països d'origen.

Ahir l'Acadèmia esponayola donà a conèixer la seva candidata, després d'una votació secreta dels seus membres, que han hagut d'escollir entre 56 títols. La niña de tus ojos, de Fernando Trueba, era un altre dels films amb més possibilitats de ser l'elegit. Todo sobre mi madre narra la vida de Manuela (Cecilia Roth), una dona que perd el seu fill (Eloy Azorín) en un accident de trànsit i decideix anar-se'n a Barcelona per explicar-ho al pare (Toni Cantó).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris