algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Breus

• GUARDONS

Certamen de relat curt L'església del convent de Sant Domingo d'Inca va ser divendres passat l'escenari en el qual es lliuraren els premis del I Certamen de Relat Curt que ha organitzat la revista Dijous amb motiu del seu 25è aniversari. El primer premi ha estat per La darrera carta, de Pere Joan Martorell Castelló, s'emportà el primer premi, que consistí en un diploma i la quantitat de 50.000 pessetes. Bartomeu Pizà amb Mestre de les paraules i Joana Pol Mairata amb Un lloc al món obtingueren els premis finalistes, dotats amb 25.000 pessetes cadascun. Els tres relats guanyadors s'aniran publicant al setmanari a partir de les properes setmanes. Els premis han estat atorgats per un jurat integrat per Gabriel Janer Manila, Joan Guasp, Antoni Rodríguez Mir, Gabriel Pieras Salom i Pau Reynés Villalonga. L'acte va ser amenitzat per la banda Unió Musical Inquera, amb un concert en el qual interpretà una selecció de peces de Frank Sinatra. DdB.

• EXPOSICIONS

Fotografia de premsa a les Balears L'Ajuntament té previst presentar, al Casal Solleric, entre el 21 de gener i el 19 de març de 1999, sota el títol de «Fotografia de premsa a les Balears (1997"1998)», la tercera edició de la mostra biennal de fotografia de premsa. Per això mateix, amb la voluntat que la mostra reculli l'obra del major nombre de professionals del fotoperiodisme que sigui possible, l'Ajuntament ha obert un termini d'admissió de fotografies, publicades o inèdites, que es poden presentar a Cort fins al 26 de novembre. Cada fotògraf pot presentar entre 3 i 6 obres, acompanyades del seu negatiu. Les fotografies han de ser necessàriament realitzades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 1998. DdB.

• PATRIMONI

Troballa púnica a Eivissa Els estudis geotècnics que s'estan realitzant a l'edifici de l'Ajuntament d'Eivissa han permès descobrir l'existència a la zona nord-est de l'immoble d'una cisterna púnica de la qual fins ara no es tenia contància. L'arqueòloga municipal, Rosa Gurrea, destacà ahir la importància d'aquesta troballa, «que pot contribuir de manera important a ampliar la documentació sobre els assentaments de la població antiga de la ciutat». Ara serà objecte del preceptiu estudi arqueològic perquè sigui conservada i documentada, i passarà a formar part del patrimoni arqueològic de la ciutat d'Eivissa. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris