algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Venda d'òvuls de model a Internet, la bellesa per al millor dels postors

Un fotògraf de Malibú ofereix des de dilluns aquesta insòlita proposta

Quin és el preu de la bellesa o de poder tenir al·lots guapos? Un fotògraf de moda, de Malibú, va obrir aquesta setmana un lloc a la Internet per vendre òvuls de dones belles, amb ofertes que van des de 2.400.000 pessetes a 24 milions de pessetes. S'estima que en el primer dia de l'oferta almenys un milió de persones ho consultaren dilluns.

«Benvingut a ronsangels.com, l'únic lloc a la xarxa que li ofereix la gran oportunitat de fer ofertes per òvuls de dones belles i saludables», va dir el fotògraf Ron Harris a la pàgina. El lloc "que va rebre moltes crítiques d'experts en ètica mèdica" va advertir als interessats que no només han de tenir doblers per comprar els òvuls, sino també substancials recursos financers per garantir que els nins que neixin d'aquestes fecundacions tenguin una vida segura i estable en el vessant econòmic».

Harris va estimar que les despeses mèdiques de la reproducció assistida estan entre 3 i 8 milions de pessetes. La comissió de Harris és del 20% del valor màxim que es addicional a l'oferta mateixa.

En el seu lloc a la xarxa, Harris digué que comptava amb tres donants, totes actrius poc conegudes i que en cercava més. «Com a donant ha de ser bella, rica i tenir entre 18 i 30 anys. La mateixa donant el preu mínim que acceptaria i la data que desitjaria que acabi l'oferta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris