algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Breus

• LITERATURA

Lectura poètica El Centre de Cultura de Sa Nostra acollí ahir una nova lectura poètica dins de la col·lecció «Poesia de paper», recital que es realitzà com a presentació del darrer volum de la col·lecció publicat per Sa Nostra. En aquesta ocasió el rapsodsa ha estat Francesc Florit, llicenciat en Filologia catalana i professor de llengua i literatura. Florit ha rebut diversos guardons, com el Gumersind Gomila de poesia o el segon premi de narració curta de Sa Nostra l'any 1996. És autor de diverses obres de narrativa i poesia, entre elles L'aigua a les mans, demà veurem el sol ballar, La cuina del delit, Tres popemes i Pedreres de marès. Ha publicat articles a revistes de les Balears i ha participat a l'edició de diferents obres sobre folclore i la tradició literària menorquina. També ha rebut guardons de pintura: el primer premi Sant Antoni Sa Nostra (1992) i el Premi de Pintura Sant Bartomeu a Ferreries, l'any 1993. DdB.

• ART

Museu Picasso de Barcelona Claude Picasso, el fill de Pablo Picasso, posa davant del quadre de son pare Interior amb al·lota dibuixant, habitualment exposat al Museu d'Art Modern de Nova York, que forma part de l'obra del pintor malagueny que es podrà veure al Museu Picasso de Barcelona. Aquesta peça hi comparteix espai amb la resta d'obres cedides per sales internacionals per inaugurar les obres d'ampliació del centre, en una acte que serà presidit per la reina Sofia. EFE.

• EXPOSICIONS

Patrimoni mundial Fotografies, plànols i documents d'alguns monuments restaurats formen part d'una mostra inugurada ahir a París pel director general de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza. L'exposició, que viatjarà a Espanya, Marroc, Portugal, Mèxic i Colòmbia, s'exhibeix a la seu de la Unesco, just a punt per la conferència general de la institució. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris