muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El novembre, estrena de «La cenerentola» al Principal

L'òpera amb més regust illenc torna al Teatre Principal la setmana que ve (dies 3, 5 i 7 de novembre) amb La Cenerentola, de Rossini, que té com a director d'escena Pere Noguera, director del Principal, i com a director musical l'italià Giorgio Croci.

La trama de La Cenerentola, que es basa en el llibret de Jacopo Ferretti, segueix la línia argumental de La ventafocs de Charles Perrault, llevat de l'element màgic o sobrenatural.

El pare (don Magnifico) i les germanastres intimiden la ventafocs que, en realitat, nom Angelina, i van al ball del palau sense ella. Però el príncep (Ramiro), disfressat com el seu criat (Dandini) ja l'ha coneguda i se n'ha enamorat. Alidoro, el tutor del príncep, ajuda la cenerentola a assistir al ball, i la història arriba a una conclusió feliç.

El Teatre Principal ha optat per posar un element màgic en una obra que en un principi el va obviar: Rafel Lladó, l'escenògraf, transformarà la casa ruïnosa de don Magnifico en un petit i decadent circ, i el palau del príncep Ramiro en un esplendorós i magnífic circ.

El Principal gaudirà, la setmana que ve, amb una de les veus més importants de la temporada, la de la soprano Nancy Fabiola Herrera, que farà el paper d'Angelina. L'acompanyaran a l'escenari creat per Lladó, Gonzalo Castellón (Ramiro) i Noé Colin (don Magnifico). Els rols de les germanastres estaran en mans de cantants mallorquines (la soprano Joana Llabrés i la mezzo Marisa Roca). Com sempre, el cor del teatre Principal tindrà un paper important durant el desenvolupament de l'obra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris