algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

«Diari de Balears» regala als seus lectors «Qui es qui a Mallorca»

El Grup Serra llançarà aquest diumenge un nou col·leccionable que, sota el títol Qui és qui a Mallorca, reuneix en un sol tom a tot color les biografies de nombrosos personatges vius que han tingut i tenen especial rellevància en el conjunt de la societat mallorquina.

Qui és qui a Mallorca sortirà a la llum el pròxim diumenge amb Diari de Balears. Els lectors del diari Ultima Hora ho trobaran en l'edició dels dissabtes. L'obra ha estat recollida i redactada per Margalida Tur, Marta Ferré, Fracesca Marí i Carme Llull, que han seguit uns estrictes criteris de selecció per abarcar, en aquest tom, els noms imprescindibles de l'actualitat de Mallorca, en una col·lecció de breus i concises biografies, que assoleixen, en nombre, les dues mil.

Entre ells, en el camp polític apareixen totes les persones que han estat o són, durant el període democràtic fins avui dia, batles de municipis, consellers i presidents del Govern i del Consell Insular, diputats, i altres persones que, sense obstentar càrrec públic, hagin destacat en algun vessant determinat.

Amb ells, apareixen professionals que van des de metges fins a advocats, industrials, empresaris,... i tots els artistes que figuren en l'Enciclopèdia de la Pintura i de l'Escultura editada pel Grup Serra i oferida als lectors de Diari de Balears. En aquest sentit també s'han introduït les persones que triomfen actualment en el camp artístic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris