algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Breus

• Juan Echanove

Farà «El verdugo» Juan Echanove, Luisa Martín i Alfred Lucchetti protagonitzaran la versió teatral de la pel·lícula El verdugo en la qual, a començament del 60, el director José Luis García Berlanga i el guionista Rafael Azcona retrataren en clau tragicòmica els aspectes més negres de l'Espanya franquista. El dia 2 de novembre començaran a Madrid els assaigs de l'obra, l'estrena de la qual està prevista pel gener. EFE.

• Paul McCartney

Al rescat La policia britànica va tractar d'impedir l'assalt de quatre homes armats en un apartat carrer londinenc sense saber que es tractava de la filmació d'un vídeo de l'ex-beatle, Paul McCartney. El mateix músic va haver de convèncer els agents que aquests homes eren actors i que participaven en la filmació d'un vídeo que pretén retratar personatges que es troben en una ciutat nord-americana. DdB.

• Julio José Iglesias

Canvi de nom Julio José Iglesias ha acudit a un tribunal de Miami per canviar-se legalment de nom, eliminant el José i quedant-se amb Júnior, serà Julio Iglesias Junior. El magistrat li demanà si volia canviar-se de nom per evitar pagar als seus creditors. Un dels fills de Julio Iglesias i Isabel Presley, va créixer a Miami, és cantant i ha publicat aquest any el seu primer disc en anglès. EP/AFP.

• Ana Belén

Concert amb Ríos La cantant Ana Belén va oferir ahir un concert a València al Palau de la Música amb Miguel Ríos, iniciant així la gira nacional del disc homenatge a Kurt Weill. Ana Belén assenyalà que «Weill és un autor desconegut per al públic i si aconseguim que una gran part el conegui em sembla fantàstic». EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris