algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Breus

• ART

Miró en CD El CD-Rom Joan Miró. El color dels somnis, el primer dedicat a l'obra completa de l'artista, ha estat un dels cinc seleccionats en una de les categories dels premis Europrix Multimedia Art 1999, un dels guardons més prestigiosos dedicats a la indústria multimèdia. Europrix Multimedia Art va néixer l'any passat com una iniciativa del Ministeri d'Assumptes Econòmics austríacs, amb el suport de la Unió Europea. Es tracta d'un concurs d'àmbit europeu que avalua productes multimèdia, posant especial atenció en la seva adequació als propòsits i els requeriments dels usuaris.EFE.

Col·lecció Varez El Museu Arqueològic Nacional ha afegit als seus fons una important col·lecció de 187 antiguitats, des de peces egípcies a gregues i preromanes, que l'Estat ha adquirit per 2.000 milions de pessetes a José Luis Várez Fisa, un dels col·leccionistes d'art espanyols més destacats. La col·lecció, que Várez Fisa ha reunit en els darrers trenta anys, cercant peces arqueològiques de la màxima qualitat en subhastes i fires internacionals especialitzades, ha estat adquirida per l'Estat després que el seu propietari l'oferís.EFE.

• LITERATURA

Homenatge a Claudio Guillén Claudio Guillén, guardonat el passat dijous amb el Premi Nacional d'Assaig, rebrà el proper dilluns un homenatge a Barcelona, coincidint amb la presentació del llibre Sin fronteras. Ensayos de Literatura Comparada en homenaje a Claudio Guillén. El volum ha estat coeditat per les Universitats de Santiago i Pompeu Fabra, i l'editorial Castalia. És una recopilació d'articles de Literatura Comparada coordinats per D. Villanueva com a «homenatge a una persona i una mostra de l'exercici d'una disciplina».EFE

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris