algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Els vuit premiats amb el Príncep Astúries reberen ahir el premi

La Fundació Príncep d'Astúries va entregar ahir els premis a les institucions i personalitats que han estat distingides aquest any amb els vuit prestigiosos guardons.

La cerimònia, que se celebrà a les sis de l'horabaixa al teatre Campomar d'Oviedo, va ser presidida pel príncep Felip de Borbó. L'acte va comptar també amb la presència de la reina Sofia i altres personalitats rellevants. A l'esdeveniment, hi assistiren els vuit guardonats, que havien arribat a Astúries des del passat dimarts.

L'escriptor alemany, premi Nobel de Literatura, Günter Grass, va pronunciar un discurs durant la cerimònia d'entrega dels premis i fou l'encarregat d'agrair el guardó en nom dels distingits i digué: «Com a guardonats som les llums de la cua d'un període horrible, encara avui aferrat als dogmes», proclamà Grass, que al mateix temps assegurà que «la Història seguirà projectant la seva ombra fins ben entrat el pròxim segle».

Entre els assistents hi havia el president de Colòmbia, Andrés Pastrana, el vicepresident del Govern, Àlvarez Cascos, i altres destacades personalitats del món de la cultura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris