algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Gent Gran, disposada a trencar barreres

El taller de «Música i Moviment» impartit en la llar IBAS, un èxit entre els socis inscrits

Els socis de la llar de la Tercera Edat de l'IBAS, "ubicat a l'avinguda de l'Argentina" han demostrat que l'edat no és cap obstacle per realitzar activitats que implica fer servir el cos, anant molt més enllà de les típiques excursions, les tertúlies i berenars als horabaixes que s'acostumen a fer en aquesta mena de centres.

El grup de gent major que ahir va assistir a la segona sessió del taller «Música i moviment» dirigit per la professora d'educació física i dansa, Laura Giotto, confirmaren que la maduresa no significa establir límits ni prohibicions en determinades formes d'expressió com pot ser el ball i algunes gimnàstiques que potencien la creativitat del moviment.

Aquest curset, que finalitza el 29 d'octubre, s'inscriu en el cicle de conferències que la Fundació la Caixa ha organitzat en el seu programa d'activitats per a Gent Gran en el marc del conveni per cinc anys que se signà l'any passat.

El taller, la primera iniciativa d'aquestes característiques que es du a terme en un centre de la tercera edat, segons declarà la directora de la llar IBAS, Teresa Jáudenes, vol ser un estímul per al coneixement i un mitjà per afavorir el paper de la Gent Gran en la vida de cada dia.

Per la seva banda, la monitora que imparteix el curs "tres sessions de dues hores d'exercici i relaxació" afirmà que el taller ha tingut una bona acollida entre la gent gran, que veuen millorada la seva capacitat de relacionar-se amb el seu entorn. «I és que ballar és un exercici senzill i saludable que contribueix a mantenir la flexibilitat del cos i ens fa sentir millor», declarà Giotto, qui assegurà que els alumnes creen moviment, alhora que prenen consciència corporal d'ells mateixos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris