muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Breus

• ART

Gauguin inèdit Un dibuix original de Paul Gauguin va ser trobat a Bayeux, al nord de França, a la casa d'un particular que pensava que n'era una còpia. El descobriment va ser realitzat per l'expert Régis Bailleul, a qui un particular demanà fa uns mesos que avaluàs diversos objectes. Entre ells trobà un full de 27x18 cm., amb esbossos de dibuixos en ambdues cares i marcat per les inicials «PG». Un peritatge efectuat a París confirmà l'autenticitat del dibuix, que dataria de 1896.AFP.

Dalí a subhasta Sis esbossos de Salvador Dalí preparatoris del quadre Torero al·lucinogen van ser venuts ahir per més de cinc milions de pessetes, durant una subhasta a Madrid. Els treballs tenien un preu de sortida de 4.900.000 pessetes, i van ser adquirits a través d'una licitació per escrit. A la mateixa subhasta, la Fundació AENA adquirí per 50.000 pessetes la litografia El vaixell fantasma, de Wilfredo Lam, i una altra d'Antonio Saura titulada Multitud multicolor, per 100.000 pessetes.EPR.

Presidenta La historiadora i gran especialista en l'Europa de l'Est Hèlene Carrere d'Encausse va ser elegida ahir com a presidenta de l'Acadèmia Francesa. L'autora, de 70 anys, és la primera dona que ocupa aquest prestigiós càrrec.EFE.

• EXPOSICIONS

Jaume Espases L'Abacaixí cafè-bar inaugura aquesta nit una exposició de les obres més recents del pintor mallorquí Jaume Espases. La mostra s'obrirà al popular local de la Llonja palmesana a mitjanit, a partir de les dotze i mitja de la matinada d'avui a demà, amb un petit acte d'inauguració, en el decurs del qual els visitants podran veure les obres i gaudir d'un discret aperitiu. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris