nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

La Llonja s'obre a la moda 'made in Mallorca'

Els dissenyadors professionals i els novells hi mostraran les seves creacions els dies 28 i 29

Els dissenyadors mallorquins triomfen a l'exterior. D'això en són bon exemple tant Xisco Caimari, que va acudir a la Cibeles amb un gran èxit, com Tolo Crespí, que va tancar la Passarel·la Gaudí amb una desfilada en què les seves creacions eren protagonistes en exclusiva i d'on va tornar amb contractes i projectes ambiciosos.

Ara es tracta de tot el contrari. Dia 29 de novembre, cinc dels noms que més sonen dins l'àmbit de la moda presentaran els seus models en un marc incomparable: la Llonja. Amb Caimari i Crespí es podran veure els models de Carol Dengra, Mar Sobrón i Miquel Àngel Company dins l'àmbit de presentació dels premis Art Jove 99.

Aquest concurs governamental per tal d'encoratjar i descobrir els joves talents balears (en segons quins apartats hi participen activament joves sud-americans) tindrà enguany una altra dimensió. Normalment, els premis de totes les modalitats sí que es lliuraven a la Llonja. Per a aquesta edició, les modalitats de disseny gràfic, hàbitat i moda i complements s'exhibiran en el marc de l'edifici gòtic i es barrejaran els dissenys dels novells amb els dels professionals.

Així, dia 28 s'inaugurarà el certamen amb les exhibicions dels treballs de les tres modalitats en concurs a càrrec de la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro. Acte seguit tindrà lloc la passarel·la jove amb les creacions de Patrícia Martínez, Maria Antònia Maimó, Anabel Ribas, Petra Sagrera, Margalida Mayol i Edi Orejudo. El jurat podrà veure com resulten aquests vestits i complements en les models i, a les 21.30 hores, se sabrà el nom de la guanyadora.

L'endemà serà el torn dels professionals. Cinc creacions per a la temporada tardor/hivern 1999/2000 exhibiran els cinc dissenyadors professionals, però tindran companyia: la dels models de Joana Maria Borràs, guanyadora en l'apartat de moda d'Art Jove 98 i la d'aquesta edició, ja que el seu nom se sabrà el dia anterior.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris