lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Albert II de Bèlgica podria tenir una filla extraconjugal de 30 anys

Així ho relata una biografia de la reina Paola escrita per Mario Danneels

Albert II de Bèlgica, que regna des de 1993, podria tenir una filla natural d'uns 30 anys d'edat, segons va informar la premsa belga citant un llibre titualt Paola, van la dolce vita tot koningin (Paola, de la dolça vida a la vida de reina) de Mario Danneels.

En aquesta biografia de la reina Paola, Danneels afirma que la informació sobre la filla natural del rei li va ser donada per una persona molt propera al palau reial i que diverses fonts ho van confirmar posteriorment.

La jove, que podria viure actualment a Londres, es diu Delphine i té 30 anys i seria filla d'una aristòcrata belga que es va casar, després del naixement de la nina, amb un empresari d'aquest país. El Govern i el palau reial s'han negat a fer comentaris sobre això. L'únic que va manifestar és que «no reaccionen davant els xafardeigs».

Albert II i Paola tenen tres fills: la princesa Astrid i els prínceps Felip i Llorenç. El príncep Felip contraurà matrimoni el pròxim 4 de desembre amb una jove aristòcrata belga, Mathilde d'Udekem d'Acoz. Quan Albert II va accedir al tron fa sis anys també van circular rumors sobre l'existència d'una filla natural.

El llibre està escrit en neerlandès i revela dades íntimes de la família real belga. Mario Dannels, és un jove de 18 anys i segons manifesta en el seu llibre, el rei Albert, va tenir una «realació extraconjugal de llarga durada». L'autor diu que la convivència de la parella es va anar deteriorant en els anys en què eren prínceps i que «Paola va pensar fins i tot en el divorci» però no va prendre la decisió «perquè hauria hagut d'abandonar els seus fills».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris