algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Artà dóna el sus a les VI Jornades Internacionals de l'Orgue Històric

Els músics tocaren onze instruments que componen el patrimoni mallorquí

Artà acull a partir de demà la celebració del VI Simpòsium i Jornades Internacionals de l'Orgue Històric de les Balears, amb un total de 18 concerts i tres ponències. Aquesta és la primera de les activitats que inclou el programa d'Un hivern a Mallorca, segons informà el seu coordinador, Santiago Salom, de Foment de Turisme.

El president de la Fundació ACA, Antoni Caimari, presentà les jornades d'enguany i expressà la seva satisfacció per la cada pic major afluència de públic que atreu aquesta iniciativa, «malgrat ser encara jove perquè com tot just acaba d'arrancar». «El nostre objectiu -afegí-, és fer sonar tots els orgues de Mallorca per potenciar el turisme cultural».

Segons apuntà durant les jornades d'enguany, que tindran lloc fins al dia 28 de novembre, s'interpretaran peces musicals en un total d'onze orgues antics dels segles XVII i XVIII que es troben en les esglésies de diversos municipis de l'Illa, com és l'orgue de sa Pobla a l'església parroquial, a Binissalem, a Porreres, Santanyí, Muro o Pollença entre altres localitats.

Així mateix, Caimari es mostrà esperançat d'augmentar fins a vint el nombre d'orgues que sonaran, de cara a les jornades de l'any que ve ja que també participaran els municipis de Manacor i altres que enguany no han pogut, juntament amb les illes de Menorca i Eivissa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris