algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El nom de Pep Tosar a «Los sin nombre»

L'actor ha participat en el film de Jaume Balagueró, millor pel·lícula fantàstica del cinema europeu

89732

El cineasta català Jaume Balagueró, director de la pel·lícula.

Aquest diumenge rebia el premi Méliès d'Or que atorga la Federació de Festivals de Cinema fantàstic Europeu. Amb el seu primer llargmetratge, el director català Jaume Balagueró ha col·locat Los sin nombre com la millor pel·lícula fantàstica del cinema europeu. Un actor mallorquí, establert a Barcelona, comparteix un bocinet d'aquest premi. Pep Tosar comentà a Diari de Balears la seva participació en la pel·lícula, els protagonistes de la qual són Emma Vilarasau, Karra Elejalde i Tristán Ulloa.

«El meu paper a Los sin nombre és el d'un home que s'enamora de la protagonista. Aquesta és una dona moderna que treballa a una agència de publicitat i que cinc anys enrere ha perdut la seva filla, ha desaparegut. La policia troba un cos mutilat i creu que és el de la nina. La protagonista rep una telefonada de la seva filla que diu que està segrestada per una espècie de secta. A partir d'aquí comença tota la trama. Es posa en contacte amb un expolicia i segueixen la pista de la nina desapareguda, pistes que els mateixos de la secta li van parant. Quan pensen que han localitzat el lloc, comencen a caure morts».

«És una espècie de thriller psicològic. El meu paper a la pel·lícula confon el públic. Sembla que al principi estigui entre els dolents però al final, els autèntics dolents, m'acaben eliminant. Interpret un gat, un lladregot», explicava Tosar.

Los sin nombre és l'adaptació d'un best-seller, d'una novel·la de Ramsey Campbell que es va estrenar en el Festival de Sitges. «La crítica va parlar molt bé de la realització i factura de la pel·lícula. Però és un guió simple i Balagueró és un director molt prometedor, necessita guions a la seva alçada. Fa la sensació que és un pel·lícula de terror d'alt voltatge», explicava Tosar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris