algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Una passejada pels «Vint anys» de la primera emissió de TVE a les Balears

El Centre Territorial de TVE a les Balears ha iniciat la nova temporada televisiva a través de la cadena territorial, La 2 de TVE, amb un conjunt de propostes que pretenen respondre a un doble repte: més i millor informació, i un coneixement més gran de la nostra realitat. La 2 de TVE referma així la seva vocacio de cadena territorial en la franja horària diària de les 19.00 a les 21.00 hores, amb un únic punt de referència: les Illes Balears, les nostres Illes. Així, avui es pot veure Vint anys, com cada dimarts, un debat partint del fet que el proper 15 de novembre es compleixen vint anys de la primera emissió territorial de TVE a les Illes Balears.

El programa recupera produccions del centre realitzades al llarg d'aquest temps i són comentades per un grup de convidats.
Una altra proposta interessant és la sèrie documental de Menorca que parteix del fet que Menorca va ser declarada Reserva de la Biosfera l'any 1993 que es fa els dimecres.

El llegat de les Pitiüses és una sèrie documental de tretze capítols que proposa la recuperació de diferents aspectes de la societat d'Eivissa i Formentera que corren el risc de quedar a l'oblit a causa de la ràpida evolució d'aquestes illes d'un model econòmic bàsicament rural a un altre bolcat en el turisme i els serveis, un camí durant el qual s'han perdut tradicions i costums i que es fa els dijous.

D'altra banda ens ofereix Icària, documental que ens fa un recorregut per les Illes des de l'aire, parant especial esment a paisatges i llocs característics de tots els pobles i ciutats de les Balears, aportant dades sobre els seus costums i tradicions. Es pot veure cada divendres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris