algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

L'alumnat comença el curs en el nou conservatori de la carretera de Sóller

Les classes s'han retardat perquè l'edifici no va estar a punt el mes de setembre

El claustre de professors que començarà a les nou en punt del matí d'avui serà la primera de les activitats que acollirà el nou conservatori de la carretera de Sóller, un projecte que es materialitza després d'unes obres que han durat poc més d'un any i després d'una inversió de devers 1.400 milions.

El conservatori havia d'estar llest per al començament del curs, a principi de setembre, però una sèrie de problemes amb la climatització de l'edifici va fer que es retardassin més d'un mes. Va ser aleshores quan la directiva del centre d'estudis, amb connivència amb la Conselleria d'Educació, va creure oportú no començar les classes fins el trasllat definitiu a la carretera de Sóller des de la plaça Berenguer de Palou, un enclavamament transitori que han emprat els alumnes de música, i del poliesportiu Prínceps d'Espanya, on havien de fer les classes els alumnes de la secció de dansa.

Avui dematí, segons va explicar Joan Roig, cap d'estudis, serà relativament tranquil. El trull i les ganes de conèixer el nou edifici començarà devers les sis de l'horabaixa, quan comença el gruix de les classes.

La inauguració del nou edifici sembla que no es farà fins el desembre, quan tot estigui a punt. Segons va comentar el cap d'estudis, «les primeres setmanes seran de climatització i d'acabar de perfilar tots els detalls. Després ja tindrà lloc l'acte en si d'inauguració».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris