algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El supermercat de l'art s'instal·larà a Palma en la seva setzena edició

D'aquí a aproximadament un mes, a partir de mitjans de novembre, una nou espai artístic s'afegirà a les sales existents a Palma. Serà el supermercat de l'art, una exposició col·lectiva amb obres que estaran a la venda a preus ajustats, per la butxaca dels qui generalment no poden dedicar"se al col·leccionisme.

Iniciativa patrocinada per la marca comercial 1664 de Kronenbourg, el supermercat de l'art arriba a Palma en la seva setzena edició. Es tracta d'un original i imaginatiu muntatge creat ara fa 16 anys, que ha creat triomfat i escola en el seu pas per les ciutats de Barcelona i Madrid.

L'exposició, que s'ubicarà al número 7 del carrer Sant Feliu, recorrerà enguany dotze ciutats: a més de Palma, i les habituals Barcelona i Madrid, visitarà La Corunya, Sevilla, Bilbao, Saragossa, Alacant, Màlaga i Vigo, a més de la italiana ciutat de Milà.

L'oferta del supermercat és àmplia. A Palma, concretament, hi exposaran un total de 36 artistes, que presentaran devers 2.500 obres originals. L'objectiu principal de la iniciativa és apropar l'art contemporani al gran públic, i és per això mateix que l'oferta artística, cercada i seleccionada per l'organització durant mesos, es concreta en obres amb preus ajustats. Cadascun dels artistes participants realitzen pel supermercat 75 obres originals, de petit format i de màxima qualitat, que es posen a la venda amb preus assequibles que oscil·len entre les 10.000 i les 28.000 pessetes, facilitant la inversió del comprador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris