nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Taula parada per al «Sopar dels idiotes»

L'Auditòrium estrena el dia 18 d'octubre la comèdia de Veber dirigida per Paco Mir

Aquesta és la situació. Un executiu, en companyia dels seus amics, acostuma a sopar cada setmana amb un convidat molt particular. Es tracta de presentar en petit comitè un desconegut que ha estat seleccionat pel fet de tenir alguna afecció estúpida. Aquest cop han triat un funcionari d'hisenda que té l'afecció obsessiva de fer maquetes gegantines amb mistos. Quan falta poc per al sopar, l'executiu pateix un atac de lumbàlgia. El convidat es presenta a casa seva i esdevé el desastre: en un tres i no res aconsegueix que l'executiu sigui abandonat per la seva dona, la seva amant, el seu metge i que, a més a més, pateix una severa inspecció d'hisenda.

Aquest és ni més ni manco que el Sopar dels idiotes de Francis Veber, una entretinguda comèdia que s'estrena a l'Auditòrium el proper dia 18 d'octubre. Una obra que compta amb la garantia de la presència de Paco Mir com a adaptador i director de l'obra. La interpretació és a càrrec de Lluïsa Castell, Lluís Marco, Pep Miràs, Ricard Borràs, Jordi Coromina, Cristina Solà i Anric Ases.

El sopar dels idiotes és la primera coproducció entre Tricicle (Manicomic, Exit, Slastic, Terrífic, Entretres), Gay Mercader "el principal promotor musical del país que ha duit a Espanya artistes com Michael Jackson, Rolling Stones, entre altres" i Vania Produccions (que va néixer el gener del 1996).

L'obra es va estrenar en el marc del Festival del grec de 1998. Una excel·lent comèdia que ha tingut una gran acollida i que han vist més de 140.000 espectadors. A Palma serà en cartellera a l'Auditòrium fins al proper 24 d'octubre.

La comèdia es desenvolupa en un apartament de disseny on passa tota l'acció. L'escenografia és de Joan Jorba i el vestuari de Pepi Aubia. Les rialles estan assegurades i tot volta entorn al caos que provoca l'«idiota» que han convidat a sopar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris