algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

L'Auditòrium estrena avui la versió musical i més moderna de 'Peter Pan'

Els actors després inicien una gira de cinc mesos per diverses ciutats espanyoles

«Quan vàrem veure que penjàvem els cartells i allà hi havia els nostres noms era la realització d'un somni. El millor que ens ha passat. Poder estrenar-nos i fer-ho a l'Auditòrium és una cosa impressionant». Aquest era l'opinió general dels vuit actors que avui estrenen el musical Peter Pan dirigit per Gonzalo Baz. Per la majoria d'ells aquesta és la primera experiència en teatre. Alguns han representat alguns papers amb companyies mallorquines, altres han cursat estudis de dansa o de música però per a tots és la primera experiència professional. Carles Cuevas, Lluís Caldas, Sylvia Sánchez, Sergio Baos, Adela Ferrer, Nabil Canyelles, David Ortiz i Alicia Gomez són el repartiment de Peter Pan.

«El passat dia 23 d'agost vàrem començar a assajar però ha estat molt intensiu. Tots ells s'han deixat la pell sobre l'escenari i de fet ningú no notarà que sigui la primera vegada que es troben davant un públic», explicava el director de l'obra.

Peter Pan es representarà a Mallorca avui, dissabte i diumege. Però llavors començaran una intensa gira de cinc mesos per la Península i les Canàries. «Quan vàrem fer les proves el que cercava era que els actors fossin divertits i eloqüents. Les característiques que havien de reunir eren enormes ganes de fer el treball i contagiar-ne el públic», explicava Baz.

Aquesta és un versió moderna de Peter Pan en què ni ell és tan bo ni el capità Garfio tan dolent. «Hem deixat de banda el maniqueisme de Walt Disney. Nosaltres jugam a contar el mite de Peter Pan però des d'un altre punt de vista. El que volíem era arribar als nins d'una manera propera. Garfio juga amb una game boy», deia el director. La música juga també un paper molt important. Les composicions han estat fetes pels actors, i contemplen la música d'avui, un rap, un rock...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris