algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Editorial Proa retorna al mercat català «El llop estepari» de Herman Hesse

C.C. Palma.
L'editorial Proa ha irromput al mercat editorial de la tardor amb un dels títols mítics de la literatura d'aquest segle: El llop estepari. La novel·la, cimera juntament amb Sidharta de la narrativa de Herman Hesse, ha sortit al mercat al costat d'altres reedicions i edicions de nous títols.

Recreació turmentada, poètica, gairebé fàustica d'una mena de misantrop que topa amb la societat burgesa, El llop estepari és un retrat d'un individu dolorosament escindit entre l'home lúcid, inclinat al bé, i l'ésser instintiu, salvatge i ferotge talment un llop.

Al costat de la novel·la de Hesse, premi Nobel de Literatura el 1946, es troben nous volums de diversa índole. Entre ells, l'epistolari entre Xavier Berenguel i Joan Oliver, extens doccuments que abraça mig segle i mostra la trajectòria vital i professional dels dos escriptors. També destaca del conjunt Jo no sóc espanyol, en què l'autor, Víctor Alexandre aplega les seves converses amb un bon nombre de personalitats del món de la cultura catalana, com Joan Brossa, Maria Antònia Oliver, el cantant Lluís Gavaldà, Salvador Cardús o Avel·lí Artís Gener (Tísner).

Completen el conjunt de novetats les novel·les Anglaterra, Anglaterra de Julian Barnes, Botxan de Soseki Natsume, El nostre home a l'Havana de Graham Greene, a més dels assaigs de George Steiner i Diari d'una feminista de Latifa Zayyat i una peça teatral de Jordi Coca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris