muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

L'Orquestra del Ball de l'Òpera de Viena fa «La rata-pinyada» a Palma

L'Associació Austríaca d'Amics de Mallorca celebra així l'aniversari d'Strauss

El públic illenc va respondre, massivament, a la crida que va fer l'Associació Austríaca d'Amics de Mallorca per, en cooperació amb la ciutat de Viena, commemorar el centenari de la mort de Johann Strauss.

L'Orquestra del Ball de l'Òpera de Viena (integrada per mestres de la Filharmònica de la ciutat) amb l'acompanyament de la Coral Universitària de les Illes, va posar en escena el segon acte de l'opereta d'Strauss La ratapinyada en què el príncep Orlovski convida a compartir l'alegria de la música. Després s'interpretaren Freunde das leven in levenswert de Lehar i Mio bambino caro, de Puccini. El tenor va ser Ryszard Karczykowski, un dels de més renom en l'actualitat i la soprano Sandra Schwarzhaupt que, malgrat la seva joventut "té 21 anys", és coneguda com la diva de l'òpera i estrella del pop.

Durant el descans del concert, el públic va poder gaudir d'una copa de cava. És la manera que l'Associació Austríaca d'Amics de Mallorca, formada per cent membres i que es va constituir ara fa cinc anys, té per donar les gràcies per l'acollida que li ha donat el poble illenc.

Els membres de l'associació, amb Josef Egger, el seu president, al capdavant varen triar La ratapinyada perquè és una de les operetes més conegudes i més representatives del cèlebre compositor austríac.

L'esdeveniment va comptar amb la participació de la Coral Universitària en la qual constitueix la primera actuació després del període de vacances estivals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris