algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

«Només sé parlar de sentiments, les meves lletres han de contar històries»

Marisa Rojas presenta el seu nou treball «Som», un disc fet a la seva mida

«Tots els temes estan fets a la meva mida. El treball de preproducció ha estat molt important i del resultat n'estam molt satisfets. Cada un dels temes té la seva màgia, esper que sorprengui la gent. Les cançons han anat sorgint i cada una d'elles té la seva història. Necessit que les lletres expliquin històries, que tenguin alguna cosa a contar perquè només sé parlar de sentiments. Totes les composicions estaven fetes per a mi». Així parlava Marisa Rojas de Som, el seu nou treball discogràfic, que presenta una acurada producció. Carlos Lambertini, Jaume Tugores i Dani Ambrojo és l'equip de producció que ha duit a terme els arranjaments, adaptacions i direcció dels músics.

El disc té 11 temes escrits pels productors artístics i per autors com Tolo Servera, Tomeu Matamalas i Toni Noguera. Hi ha dues versions dels temes de Sting i The Beautiful South. El treball està editat per Blau. «Marisa ha tingut molta de gent que li ha donat suport però és que és molt fàcil treballar amb ella, és molt permeable», comentava Jaume Tugores. «És una producció tripartida en la qual ens hem sentit molt còmodes», afegia Carlos Lambertini.

Marisa Rojas ha duit a terme una intensa carrera artística cantant en diferents grups de rock i acompanyant durant uns anys Tomeu Penya, amb qui compartia els duets que tant d'èxit han proporcionat al cantant de Vilafranca. En el 97 va editar el seu primer disc en solitari, titulat Marisa Rojas i va ocupar el primer lloc a les llistes d'èxit de l'estiu. «En el primer treball ens arriscàrem a fer la feina a una velocitat increïble. Aquest segon s'ha preparat molt a fons, he estat més còmode i ja sabia fer servir més les eines d'un estudi. L'ambient era molt relaxat i això es nota amb la veu. Aquest segon disc esperam que tengui molta acceptació», deia Marisa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris