algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Breus

• SUBHASTA

Retaule de Gaudí La sala Finarte de Madrid traurà a subhasta, el 21 d'octubre, un retaule procedent de l'oratori de la Casa Batlló de Barcelona, també coneguda com La Casa dels Ossos, una de les obres més importants de l'arquitecte Antoni Gaudí. Es tracta del retaule Sagrada Família, en fusta policromada amb dimensions de 190 per 177 centímetres. L'obra, segons el portaveu de la casa subhastadora, podria assolir un preu de 85 milions de pessetes, tot i que encara no s'ha fixat el preu de sortida. En el moment de plenitud artística, i juntament amb l'escultor José Llimona Bruguera, Gaudí elaborà el retaule que ara se subhasta, un baix relleu en talla de fusta amb el tema predilecte de Gaudí a la Sagrada Família.EPR.

• ART

Homenatge Dibuixos, llibres, cartes, targes i fulletons conformen el conjunt de devers 100 documents relacionats amb els surrealistes canaris Eduardo Westerdhal i Oscar Domínguez, que integren l'exposició inaugurada ahir a la galeria que dirigeix Guillermo de Osma. La mostra, que pretén ser un homenatge als dos amics de Tenerife, exhibeix sols una part de la col·leccció de més de 300 peces reunides al llarg de dues dècades pel galerista, interessat per recuperar aspectes biogràfics de dos personatges que van tenir influència decisiva en l'ambient cultural espanyol del seu temps.EFE.

• LITERATURA

Benedetti L'escriptor uruguaià Mario Benedetti ha reprès la seva creació poètica amb Rincon de haikus, un poemari que publicarà d'aquí a un mes en una forma tradicional de la lírica japonesa i que no s'ha conreat en llengua castellana. L'autor presentà ahir a Barcelona el darrer llibre de relats, Buzón de tiempo.EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris