muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Deu aspirants pretenen obtenir el títol de Miss Gordi 1999

Les participants desfilaran sense complexos per la passarel·la de Tito's avui vespre

Serà aquesta nit quan s'elegeixi Miss Gordi'99 a la discoteca Tito's de Palma. Un total de deu participants que han passat una preselecció desfilaran sobre la passarel·la devers les dues i mitja de la matinada. Segons va comentar Beatriz, la relacions públiques d'aquest establiment, enguany han estat moltes les al·lotes que s'han apuntat a aquest original certamen, no només pel premi (que consisteix en 150.000 pessetes, un viatge a Tenerife, un conjunt de moda i un mocador), sinó per demostrar al món que els complexos no existeixen. «Després d'una preselecció, n'han quedades deu, que seran les que optin al premi», assegurava la relacions públiques.

Elles, més altes i més baixes, rosses i morenes, tenen entre els devuit i els trenta anys i, en comú, el seu sobrepès (van dels noranta als cent-trenta quilos) i la manca de complexos per pujar damunt un escenari. Avui hauran de desfilar amb dos vestits: un de més esport i un altre, més de vestir; però igualment aniran molt elegants.

Però no tan sols hi haurà premi per a la miss Gordi: els organitzadors de l'esdeveniment han previst premi per a la «Gordi més simpàtica», que consisteix en cinquanta mil pessetes i un val per a roba; i per a la Gordi més elegant, consistent en un conjunt de roba de moda jove i un conjunt de roba interior.

Els jurat del peculiar concurs serà integrat per Cecília Vernavá, Joan Bibiloni, Jaume Alemany, Maria Rosa Julià i Pep Sans.
A més, durant la vetllada, la discoteca comptarà amb l'actuació de Bernardo, un «mariachi» descobert per un programa de televisió i que farà les delícies dels espectadors, no només per la seva música.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris