algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Curar i enamorar amb espelmes màgiques

Cada pic més gent acudeix al món de l'esoterisme per formular peticions mitjançant rituals

Cada pic són més els que acudeixen a la màgia i al poder de les energies per solucionar situacions adverses. Protegir persones amb una salud fràgil, reparar ruptures, superar el desamor i augmentar el poder adquisitiu són només algunes de les peticions més comunes que realitzen els creients en el poder ocult de les espelmes.

Els centres esotèrics i els professionals en l'ocultisme i altres branques esotèriques són els encarregats d'assessorar i de facilitar el material necessari per fer realitat aquestes peticions mitjançant l'execució de rituals específics en cada cas.

Només amb 700 pessetes "que és el preu que té l'espelma més grossa" i amb una mica de fe es pot remeiar, solucionar o suavitzar allò que ens perjudica o que ens causa algun dolor. Només s'ha d'encendre amb un llumí de fusta l'espelma del color corresponent i si es disposa de més temps, efectuar el ritual previ a l'encesa perquè tingui més efectivitat l'encanteri.

Però cal tenir present alguns detalls abans d'aventurar-se al món de la màgia. I és que segons advertí Ana Alarcón, la propietària de la botiga esotèrica Las Nubes, «encendre una espelma és un ritual màgic, és tocar una porta i invocar unes forces superiors a les quals només hem de recórrer en cas de plena necessitat».

A més, tampoc no es pot demanar coses que vagin en contra del destí «perquè jo nou vull enganar la gent; de funcionar, funciona però miracles no se'n fan», afegí Ana. La responsable de la botiga assegura que els seus clients tornen i repeteixen perquè segons afirmen «els funciona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris