nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

Alguna cosa es cou a l'Auditòrium

Una nova generació dirigida per Tomás Gayo presenta la clàssica comèdia «Pato a la naranja»

L'Auditòrium ha obert la «cuina» per oferir un deliciós menú: Pato a la Naranja a càrrec d'un gran equip de professionals. Estau convidats a tastar el sabor d'una comèdia divertida, amb un humor absurd i que sens dubte té tots els ingredients per passar una nit esclafint de rialles. El director Tomás Gayo ha ajuntat Charo Soriano, Julio Escalada, Isabel Gaudí i Arantxa del Sol per posar sobre l'escenari l'obra de William Douglas i M. Gilbert Sauvajon, Pato a la naranja versionada per Juan José de Arteche.

«Aquesta és una comèdia clàssica que s'ha versionat. Hem afegit al títol la nova generació perquè, els actors que l'interpretam pertanyem a una nova generació. I l'adaptació de la trama es desenvolupa al Madrid actual. Els personatges a més estan molt ben representats i definits. En els 60 es va estrenar a França i després a Espanya de la mà d'Arturo Fernández. Creim que ha passat el temps suficient per tornar-la a representar i apropar-lo al públic jove que no ha tingut oportunitat de gaudir-lo», comentava el director Tomás Gayo.

Sobre l'escena se succeiran les escenes més dispars. Així, en el transcurs d'una partida d'escacs, Hugo Martín (Tomas Gayo), un presentador de televisió, descobreix la infidelitat de la seva dona Elisa (Isabel Gaudi) amb un agent de borsa, Borja Juvé i Camps (Julio Escalada). Hugo decideix prendre part del conflicte i proposa celebrar la fi del matrimoni amb un explosiu cap de setmana, al qual seran convidats Borja i la secretària d'Hugo, Patricia Pat. Hugo proposa un pla a Elisa: que la matinada sigui descoberta per la criada, Martirio abraçat amb la seva secretària. Tot un gran embolic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris