cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Claudio Fabi posarà música a Bellver per construir les Catedrals del Mil·lenni

La iniciativa de Proyecto XXI de solidaritat arriba aquest dissabte a Palma

Serà aquest dissabte, a les 20 hores, quan el castell de Bellver acollirà la música de Catedrals per al Mil·lenni, una iniciativa que parteix de Proyecto XXI, que ha volgut fer una crida d'atenció sobre la importància de l'ésser humà, sobre el paper de l'humanisme i de l'espiritualitat, que s'han de constituir en eix, centre i motor d'aquest Mil·lenni, i en el fonament de totes quantes actuacions que en ell es promoguin.

Catedrals per al Mil·lenni també ha volgut destacar la importància de la universalitat del missatge que tenen les catedrals i del sentit de l'espiritualitat que encarnen. Així, l'organització humanitària Proyecto XXI ha volgut posar en marxa una iniciativa que pretén involucrar des de particulars, a institucions i empreses, per impulsar aquests valors de cara al segle XXI. Això es fa a través d'una sèrie de concerts, la majoria dels quals se celebren en catedrals, dirigits per Claudio Fabi i també per una campanya de col·laboració i conscienciació escolar.

Aquesta iniciativa, que no tan sols inclou territori espanyol "sinó francès i italià", se celebrarà a Palma però no a la Seu, sinó a Bellver, un lloc on els ciutadans, a més d'escoltar la música que ha creat per a l'ocasió el mestre Fabo, tindrà ocasió per tal de commoure's, reflexionar i tornar a mirar, amb altres ulls, el recinte extraordinari en el qual tindrà lloc el concert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris